Over Flying Yoga

FlyingYoga is een heel leuke en speelse vorm van Yoga. De zachte, of juist heel stevige omhelisng van het Yogadoek haalt het kind in jezelf weer naar boven en zorgt voor een weldadige, diepe massage.

Zweven en schommelen laten een reuze gevoel van vrijheid en lichtheid ervaren, wat enorm ontstressend en ruimte gevend werkt.

Daarbij geeft FlyingYoga alle gezondheidsvoordelen van traditionele Yoga vormen, met een pluspunt: de zwaartekracht krijgt een nieuwe invulling en helpt ons spanningen kwijt te raken.

Ondersteboven hangen zorgt voor een betere doorbloeding naar het hoofd en maakt onze geest weer helder en alert. Onze wervelkom krijgt door de inversie ruimte om te stretchen en te ontspannen. Zo hang je in de lucht, ondersteund door een doek, wat een geheel andere drukpuntbelasting oplevert dan andere vormen van yoga. Dit werkt verlichtend voor rug- bekken-en schouder-pijn.

Je hoeft zeker geen acrobaat te zijn om aan FlyingYoga te kunnen doen. Doordat het doek je ondersteuning kan bieden tijdens de verschillende Yoga oefeningen, is het zelfs goed mogelijk om met verschillende lichamelijke klachten aan deze Yoga vorm deel te nemen.

Ook kan FlyingYoga voor meer gevorderde Yogi’s een uitdaging zijn. Je ervaart de verschillende asana’s namelijk op een hele andere manier vanuit de lucht.

Savasana, oftwel alles los laten en diep ontspannen, is een zalige ervaring in de Yogahangmat!

Laat ons samen rondhangen, voor een heerlijke Yogasessie! FlyingYoga maakt gewoon blij!