Lessen

DragonFlying yoga beginners/gevorderden

Dag &Tijd: nog in overleg

Puur ontspannen… dat is Flying Yoga : gedragen door het doek laten we het lichaam herstellen, loslaten waar spanning vastzit en bouwen we aan kracht en flexibiliteit op een dieper niveau. Een fijne ervaring als je op zoek bent naar ontspanning, rust in je hoofd en ruimte in je lijf. Voor iedereen, met of zonder yoga-ervaring! Alleen door het zelf te ervaren kun je ontdekken wat dit voor jou kan betekenen.

 

Partner’s DragonFlying yoga

Dag &Tijd: nog in overleg

Een uitdagende training voor het opbouwen van core-kracht, soepelheid en evenwicht. Een fantastische manier om bezig te zijn met jouw partner, elkaars grenzen aanvoelen, helpen en ondersteunen vergroot het weerzijdse vertouwen en begrip. Plezier samen hebben en lachen is een net zo belangrijk onderdeel van de les.

 

DragonFlying Gym Kiddies (4-8 jaar)

Dag &Tijd: woensdag van 15,30 tot 16,30u

Locatie: Emmastraat 126 -bovenzaal-, Venlo

Vliegend en door de lucht zwevend klimmen, swingen en bewegen,  de wereld ondersteboven zien, dat vinden kiddies geweldig! Het kleurvolle zachte ‘magische doek’ zorgt voor eindloos vrije beweging en voor een krachtige opbouw van spieren. Het evenwicht en de ruimtelijke coördinatie worden uitstekend ontwikkeld, dit alles in veiligheid en met veel plezier!

 

DragonFlying Yoga Kids en Teenagers (8-16 jaar)

Dag &Tijd: nog in overleg

En krachtige en lenige  spieropbouw is belangrijk als kinderen in de groei zijn, maar net zo belangrijk is het aanleren van gezonde ademhalingspatronen net  zoals het beheersen van emoties en gedachten.  Een heel leuke, effectieve en speelse training waarbij ook levensbelangrijke gewoontes aangeleerd worden.